Referenties

Gilbert Cornelissen

Namens Annemie en mijzelf wil ik zeggen dat we, door omstandigheden, jouw expertise zeer op prijs stellen. Wij hadden niet gedacht om ons leven ineens helemaal om te gooien, dat wilden we eigenlijk pas over een paar jaar doen.

Je hebt ons duidelijk in Jip en Janneke taal de mogelijkheden laten zien en ons het goede nieuws mooi uitgewerkt. De kennis en het meedenken waarderen we dan ook zeer en geeft aan dat jij precies weet hoe te handelen in diverse situaties. Chapeau hiervoor.

Dank je Barbara voor de overzichtelijke financiële planning die geheel de lading dekt van onze bedoelingen. Ook bedankt voor de prettige manier waarop we hebben samengewerkt.

Angelique Janssen - Janssen Training & Advies

Een verademing om met Barbara in zee te gaan!

Mijn pensioen nadert, mijn zakelijke en privé financiën hebben nu goede nazorg nodig. Ik merkte al tijdens onze kennismaking dat er niet alleen geluisterd werd naar mijn specifieke wensen, ze werden ook daadwerkelijk gehoord. Er werden gezond-kritische, analytische vragen gesteld over het waarom van sommige a-typische wensen ten aanzien van onze nabije en verre toekomst. Ik merkte dat er elasticiteit zat in het meedenken en bovenal dat dit gebaseerd was op kennis, kunde en meesterschap. No-nonsense.

Dank je Barbara. Voor een financiële, overzichtelijke planning die in het geheel de lading dekt van onze bedoelingen en voor de prettige manier waarop we hebben samengewerkt.

Daphne Evers - Laurel Landmarks

Als ondernemer wil je niet overal verstand van hebben, maar wel een aantal zaken helder op je vizier hebben. Zeker als het gaat om je financiële planning.

Barbara creëert snel, kundig & kordaat inzicht in allerlei aspecten zoals financieringen, pensioenmogelijkheden voor ondernemers, verzekeringen, hypotheek, balans tussen privé en zakelijk.

Dat zorgt direct voor zekerheid, met als gevolg het écht durven doorpakken met m’n bedrijf!

Hans Fiering - Bremen Bouwadviseurs b.v.

Wat mijn accountant niet lukte, lukte Barbara in een handomdraai; de zin en onzin van een financiële planning duidelijk maken.

Niet alleen het geven van een gedetailleerd in-en overzicht, maar ook met mogelijkheden komen om enerzijds zekerheden in te bouwen en anderzijds beleggingen voor te stellen.

Haar inzicht en enthousiasme heeft ze aan mij doorgegeven waardoor ik intussen met plezier naar mijn financiële planning en pensioenreservering kijk; het is van een statisch gegeven een dynamisch geheel geworden. Top!

Bas Swakhoven - Firma Swakhoven

Als ondernemer is vaak prioriteit 1 het zakelijk de boel financieel op orde hebben!

Maar vervolgens het geheel laten aansluiten op de wensen en uitdagingen die er privé zijn, is soms zo complex. Juist dán heb je iemand nodig die de goeie vragen stelt, zich verdiept in alle stukken en ook durft door te vragen om zaken helder te krijgen.

De financiële inzichten & overzichtelijke planning die Barbara creëert naar aanleiding van de gesprekken, zorgen voor rust & overzicht aan de privé-kant en lef & focus aan de zakelijke kant.

Ellen Sleebe en Marius Poelmann

Een aantal jaar geleden hebben wij, na inschakeling van Barbara, een aantal keuzes voor onze toekomst gemaakt. Nu deze ‘toekomst’ er is zijn we daar heel erg blij mee, zijn het de juiste keuzes gebleken.

Barbara heeft uitstekende financiële kennis. Bovenal sloot zij erg aan op onze wereld en onze behoeften. Dit heeft geleid tot maatwerk waar wij nog steeds de vruchten van plukken. Wij hoeven ons over onze financiële toekomst geen zorgen meer te maken.