Puur Advies | Ondernemers & Bedrijf

Ondernemers & Bedrijf

Eigen zaak, ZZP

Ondernemen heeft vele leuke en aantrekkelijke kanten maar kent ook risico’s. Ondernemen betekent immers een bedrijf voeren voor eigen rekening en risico, dus de financiële gevolgen liggen bij elke beslissing op de loer.

Het start al direct bij de keuze van de bedrijfsvorm waarin u gaat ondernemen. Start u een eenmanszaak of wordt het toch een BV? Is of komt er personeel waar u verantwoording over draagt? Hoe waarborgt u de continuïteit in de onderneming, is er kapitaal voldoende voor groei of is er een (verantwoorde) lening nodig? Vervolgens zijn er de risico’s van arbeidsongeschiktheid en de noodzaak van inzicht in uw pensioen. Kortom, veel vragen waarbij wij u graag de weg wijzen.

Administratie

Een correcte administratie voeren is voor de onderneming van levensbelang en we werken dan ook nauw samen met uitstekende accountants en andere specialisten zoals loonadministraties om u daarmee te helpen.

Nét als ondernemer is het extra belangrijk om uw financiële huishouding op orde te hebben, dus neem echt even de tijd om u goed over deze zaken te laten informeren. In een adviesgesprek krijgt u de juiste mogelijkheden aangereikt en met een no-nonsense financieel plan kunt u weer met lef de focus leggen op uw bedrijf!

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!