Puur Advies | Vermogen & Opbouw

Vermogen & Opbouw

Sparen, beleggen of lenen

Vermogen opbouwen kan op vele manieren maar eerst moet duidelijk zijn hoeveel geld er maandelijks over blijft. Met andere woorden, de financiële huishouding moet eerst op orde zijn en in kaart gebracht worden. Zowel op de korte termijn als voor de komende 10 of 20 jaar. Vanuit dát inzicht kunt u starten met een goede vermogensopbouw en maakt verantwoorde keuzes tussen sparen, beleggen of misschien zelfs wel lenen.

Beleggen is in tijden van lage rente erg in trek, of blijft u toch liever sparen tegen 0%? Risicobereidheid en de termijn waarin u uw geld kunt laten doorgroeien, is van belang. Vervolgens maken we graag een mooi beleggingsplan voor u en begeleiden u in het volledige proces. Maar misschien is aflossen op uw hypotheek voor uw specifieke situatie een beter alternatief of aankoop onroerend goed voor de verhuur. Kortom er zijn vele wegen die naar een vermogen leiden. PUUR Advies neemt uw financiële situatie onder de loep en maakt een concreet vermogensplan voor u.

Belasting over vermogen

Vermogensrendementsheffing is de te betalen belasting over vermogen en een basisbedrag is vrijgesteld. De manier van belasting heffen ligt onder vuur en wordt de komende jaren verder aangepast. Wij praten u graag bij over de allerlaatste ontwikkelingen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!