Puur Advies | Wonen & Hypotheek

Wonen & Hypotheek

Kopen of huren

Veruit de meeste mensen geven maandelijks het meeste geld uit aan huur- of hypotheeklasten. Er zijn verschillende mogelijkheden om hierop te besparen. De afweging tussen huren en kopen wordt door verschillende facetten beïnvloed. Wat is nu verstandig? Het gaat om meer zaken dan alleen een maximale hypotheek berekening, neem ook de risico’s en het vermogen mee in uw overwegingen.

Passende hypotheek

Een hypotheek kan (voor een deel) aftrekbaar zijn als het gaat om een eigen woning maar hoe zit dat met een verhuurde woning of een woning in het buitenland? En kleiner wonen later betekent niet altijd goedkoper wonen. Boeterente betalen voor het oversluiten van je hypotheek, bijlenen voor een verbouwing of (vervroegd) aflossen vragen een goede analyse van uw financiële situatie. Allemaal vraagstukken waar wij u graag inzicht in geven.

Uiteraard helpen wij u uiteindelijk, na het juiste en passende advies, ook graag met het bemiddelen in de meest passende hypotheek in uw specifieke persoonlijke situatie. In een adviesgesprek kunnen we uw woonsituatie onder de loep nemen en alle opties bespreken waarna u zelf bewust en daarmee betere keuzes kunt maken. Door een juiste analyse kunt u maandelijks veel geld besparen.

Vragen? Neem vrijblijvend contact op!